Nočni pohod k Sv. Ani, 15. 1. 2022

Planinsko društvo Ribnica vas po premoru zaradi ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa vabi v soboto, 15. januarja 2022, na
Tradicionalni NOČNI POHOD K SV. ANI

·  Odhodob 17.30 izpred veterinarske postaje v Ribnici (pri Riku).

·  Zahtevnost: lahka pot, zimski pohod, težavnost odvisna od razmer.

·  Trajanje hoje3 ure.

·  Prijaveniso potrebne.

· Potrebna oprema: vremenu in razmeram primerna osebna planinska oprema (topla oblačila, kapa, rokavice, dobra planinska obutev ...), naglavna svetilka, pohodne palice, male derezice (po potrebi), osebni dokument, zdravstvena izkaznica, dobra volja in varen korak.

·  VodjaZdenka Mihelič, vodnik PZS, informacije: 041 222 358.

· Glede na trenutne epidemiološke razmere in potrebna upoštevanja ukrepov za zajezitev koronavirusa vse udeležence pohoda opozarjamo, da morajo za udeležbo na pohodu in za vstop v planinsko kočo izpolnjevati PCT pogoj. Le-tega se bo pred pohodom preverjalo na ustrezen način (podobno kot na vhodih v trgovine).
· Vsi udeleženci so med pohodom, povratkom in v koči dolžni upoštevati veljavne ukrepe NIJZ (uporaba zaščitne maske, medsebojna razdalja ...). Še posebej prosimo, da se pohoda udeležijo samo zdravi udeleženci.
· PD Ribnica si - ob upoštevanju izjemnega porasta števila okuženih z virusom SARS-CoV-2 v zadnjem obdobju in v kolikor bodo zaostrene epidemiološke razmere ob koncu tedna še slabše - pridružuje pravico do odpovedi pohoda s ciljem odgovornega ravnanja do udeležencev. Vsi prejemniki naših e-obvestil boste o odpovedi obveščeni najpozneje do sobote, 15. 1. 2022, do 14. ure.

V naši Planinski koči pri Sv. Ani vas bo čakal topel čaj in prijetno vzdušje