5. srečanje članov PD Ribnica pri Sv. Ani, 20. 10. 2018

Planinsko društvo Ribnica vas vabi v soboto, 20. oktobra2018, na
5. DRUŽABNO SREČANJE ČLANOV PD Ribnica pri Planinski koči pri Sv. Ani na Mali gori.
· Zakajda se člani PD Ribnica družimo tudi na skupnih srečanjih pri naši koči, se imamo lepo, poklepetamo o preteklih dosežkihter gremo smelo novim ciljem in vrhovom naproti.
· Kje: pri naši Planinski koči pri Sv. Ani na Mali gori (910 m).
· Zbor in odhod: v soboto, 20. oktobra, ob 10. uri pri veterinarski postaji (pri Riku) v Ribnici. Lahko pa pridete tudi direktno v našo kočo, kjer se dobimo ob 11.30.
· Povratek: pozno popoldne.
· Prijave– obvezne zaradi organizacije hrane in priložnostnega darilav torek, 16. oktobra, ob 19. uri, v pisarni PD Ribnica na Škrabčevem trgu 5 v Ribnici, ali pri predsedniku Tomažu Pahuljetu po telefonu 041 368 252 do torka, 16. oktobra
Tisti, ki se ne bodo prijavili pravočasno in se bodo srečanja udeležili neorganizirano, bodo žal ostali brez hrane in priložnostnega darila

· Čas hoje(iz Ribnice k Sv. Ani in nazaj): 3 ure. Po prihodu v našo kočo bo sledilo družabno srečanje.
· Zahtevnost poti: lahka pot.
· Potrebna oprema: vremenu in razmeram primerna osebna planinska oprema, pohodne palice, plačana planinska članarina za leto 2018 in varen korak.
· Hrana in pijača v koči: zahrano + čajbomo poskrbeli mi (za udeležence je torej brezplačno), ostala pijača je plačljiva po ceniku.

· Vodja srečanja: Tomaž Pahulje, predsednik PD Ribnica, informacije: 041 368 252.

Vse prijavljene udeležence, člane PD Ribnica, čaka na družabnem srečanju brezplačna pogostitev in presenečenje (priložnostno darilo)

Lepo povabljeni!
Srečno in varen korak,
PD Ribnica