Obvestilo
  • Zakon o elektronskih komunikacijah

TRDINOV VRH (1178 m) in SV. MIKLAVŽ (957 m)

Planinsko društvo Ribnica vas v soboto, 9. 16. decembra 2017, vabi na TRDINOV VRH (1178 m) in SV. MIKLAVŽ (957 m).

·  Odhod: v soboto, 16. decembra, ob 6. uri z glavne avtobusne postaje pri cerkvi v Ribnici
·  Prevoz: organiziran.

·  Izhodišče: Gabrje (400 m).
·  Potek pohoda: Gabrje (400 m)–Planinska koča pri Gospodični (828 m)–Trdinov vrh (1178 m)–Sv. Miklavž in turist. dom (957 m)–Krvavi kamen (928 m)–Gabrje (400 m).
·  Čas hoje (okvirno): 4 do 5 ur.
·  Zahtevnost poti: lahka pot, zimska tura (težavnost odvisna od razmer).
·  Oprema: vremenu in razmeram primerna osebna planinska oprema, pohodne palice, osebni dokument obvezen), zdravstvena izkaznica, plačana planinska članarina za leto 2017, dobra volja in varen korak.

·  Prijave z akontacijo: v torek pred pohodom, 12. decembra, ob 18. uri v pisarni PD Ribnica (Škrabčev trg 5, Ribnica).
·  Akontacija: 20 EUR.
·  Vodja pohoda: Marjan Intihar, vodnik PZS, informacije: 031 560 664.

Na pohodu sledi presenečenje. :)

p.s. In da vas še enkrat spomnimo: v četrtek, 7. decembra, ob 18. uri lepo povabljeni v Miklovo dvorano Knjižnice Miklova hiša Ribnica na predavanje NEVARNO PROTI VRHOVOM z dolgoletnim gorskim reševalcem in publicistom Janijem Beletom. Predstavitev knjige o nevarnostih v gorah z zanimivimi zgodbami in nasveti za ukrepanje v primerih nesreč ter pogovor z avtorjem. Predavanje organiziramo Knjižnica Miklova hiša in Planinsko društvo Ribnica. Vstop prost. Vabljeni!

Priredil Peter Debelak
Free templates